Voorraden, Bitcoin Prijs Neem Neusduik na Troef Doodt Stimulus

Voorraden, Bitcoin Prijs Neem Neusduik na Troef Doodt Stimulus
Rate this post

Nadat Troef opdracht gaf tot onderhandelingen over een COVID-19 relief bill om te stoppen, daalde de Dow 1,3% en de wereldwijde crypto markt GLB werpt $ 7 miljard in waarde.

President Trump gaf de bondgenoten van het Congres opdracht om te stoppen met het werken aan een coronavirus hulppakket tot na de verkiezingen van 3 november.
De voorraden, die de hele dag al hoger lagen, vielen abrupt weg.
De Bitcoin-prijzen zagen een gecorreleerde daling.

De beurs nam gisteren namelijk toe als een stimulusrekening die binnen handbereik leek, met de Dow die 466 punten in de handel van de Maandag krijgt. Die aanwinsten zijn nu gewist. Terwijl noch de crypto-markten in het algemeen, noch de Corona Millionaire in het bijzonder gisteren een merkbare hobbel kregen, deelden ze vandaag een scherpe – of relatief kleine – daling.

President Trump instrueerde vandaag zijn regering en Republikeinse leiders, waaronder de Senaatsmeerderheidsleider Mitch McConnell, via Twitter om de gesprekken met de Democraten over een coronavirus relief bill voor Amerikanen af te snijden tot na de algemene verkiezingen van 3 november.

Onmiddellijk na de aankondiging, vielen de voorraden bijna 600 punten van hun dagelijkse hoogte om de dag onderaan 1.34% te beà „indigen. De cryptocurrency markt GLB daalde ook in bijna identieke manier, die bijna $7 miljard in waarde binnen twee uren afwerpt. Alleen al de Bitcoin daalde met $200.

Trump’s over-gezicht komt slechts drie dagen nadat hij tweeted ter ondersteuning van een coronavirus stimulans rekening van Walter Reed Medical Center, waar hij werd behandeld voor COVID-19 infectie.

Als financieel analist schreef Mati Greenspan in zijn Quantum Economics nieuwsbrief,

„Op superlange termijn grafieken is bitcoin altijd enigszins gerelateerd geweest aan de aandelenmarkten, waarbij men zich gedroeg zoals men zou kunnen verwachten van een risicovolle activa, vooral losjes reagerend op het toevoegen of wegnemen van stimulansen van centrale banken.

„Naarmate we een grotere deelname van institutionele handelaren zien, wordt deze relatie ook steeds duidelijker op de kortetermijngrafieken.
grafiek die de bitcoin prijs toont op 6 oktober 2020

In termen van een stimulans zag het er goed uit om de dag te beginnen. De voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, waarschuwde dat de Amerikaanse huishoudens en bedrijven een krachtige stimulans nodig hadden om een verzakkende economie af te weren nu de VS worstelt om de coronaviruspandemie een halt toe te roepen.

„Te weinig steun zou leiden tot een zwak herstel, waardoor onnodige ontberingen zouden ontstaan“, zei voorzitter Powell tegen economen.

Maar de troefkaart administratie en de Congres Democraten kwamen aan loggerheads op de omvang van de uitgaven die nodig zijn. De Democraten van het Huis verzamelden zich om een $2.2 triljoen het besteden pakket over te gaan vorige week, hebben gesneden $1.3 triljoen van een vorig voorstel. De Secretaresse van de Schatkist Steve Mnuchin, die de overeenkomst met de Spreker Nancy Pelosi van het Huis had besproken, stelde $1.6 triljoen in het nieuwe besteden voor.

Uw dagelijkse dosis van cryptocurrency nieuws, leren, roddels en discussies.

Hoewel Trump het spint als de schuld van de Democraten in de hoop de verkiezingen te winnen, is het politiek gezien een harde verkoop, omdat hij de Amerikanen ervan moet overtuigen dat ze het niet alleen met een kleinere stimulans kunnen doen, maar helemaal niet op de korte termijn.

De markten hebben al gereageerd. Terwijl Bitcoin slechts 1,6% is gedaald, zullen de beleggers de ontwikkelingen op de voet volgen. De beurzen sloten binnen twee uur na de tweet van Trump, waardoor de verliezen werden gestopt. Crypto-markten daarentegen zijn 24/7, wat betekent dat er meer verliezen in het verschiet kunnen liggen.

Maar Greenspan gaf aan dat er misschien niet veel meer beweging is voor aandelen of Bitcoin. „Het grote plaatje is echter dat de beweging van vandaag nogal onbeduidend is voor beide activa. De markten bevinden zich nog steeds in een consolidatiepatroon waar we de volatiliteit kunnen zien stijgen terwijl de prijsverschillen kleiner worden.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.