Jimmy Song: Bitcoins överlevnad i 20 år kommer att bevisa dess sanna värde Jimmy Song Bitcoin

Jimmy Song: Bitcoins överlevnad i 20 år kommer att bevisa dess sanna värde Jimmy Song Bitcoin
Rate this post

Den populära Bitcoin-advokaten och utvecklaren Jimmy Song sa att kryptovalutan bara verkligen skulle kunna betraktas som en butik med värdetillgångar om den kan överleva i två decennier. Song avslöjade detta i en intervju idag med en japansk lokal media, Dg Lab Haus.

Bitcoin-utvecklaren tror att tillgångsklassen kommer att behöva övertyga världen om att den kan användas som en värdebutik genom att överleva i 20 år utan några större problem. När detta uppnås sa Song att fler människor kommer att anta BTC än någonsin.

„Det enda sättet att bevisa Bitcoins verkliga värde som en“ värdelagringsteknologi „är att Bitcoin Billionaire överlever […] när vi når 20 år utan större problem, jag tror att fler kommer att använda det,“ sa Jimmy Song.

Många finansiella experter har vägt in i debatten om huruvida Bitcoin ska klassificeras som en butik med värdetillgångar

För vissa, även om den största kryptovalutan efter marknadsvärde har funnits i över 12 år och räknas, tror de att det är för tidigt att förklara det som en värdetillgång.

Å andra sidan tror många att BTC bör betraktas som en valuta som endast har en värdebutik när priset är stabilt.

Trots Songs åsikt om Bitcoin har kryptovalutan sett flera investerare, särskilt institutionella spelare, anta det.

På senare tid har Bitcoin beskrivits som ”digitalt guld” eftersom det delar vissa likheter med fysiskt guld. Bitcoin var programmerat att ha en total tillgång på 21 miljoner mynt, en funktion som skulle öka dess värde över tiden.

Flera stora företag rapporterade stora BTC-inköp för att skydda sig från den negativa effekten av den globala pandemin

Förra månaden, digital kapitalförvaltningsbolag gråskala publicerade sin finansiella rapport banbrytande Q3 2020 , med dess Bitcoin förtroende spelar in en jättestor $ 719.300.000 från $ 1050 miljoner upphöjd över alla sina produkter.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin abgelegt am von .

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.