First Mover: Tron’s Play voor WBTC Shows Competitie om Ethereum Congestie te verlichten

First Mover: Tron’s Play voor WBTC Shows Competitie om Ethereum Congestie te verlichten
Rate this post

Vergeleken met het traditionele financiële systeem evolueert de cryptografische industrie snel. Technologici experimenteren met het enorme potentieel van de blokketen. En de regelgeving is typisch onvolwassen, inconsistent en ongelijkwaardig toegepast over de internationale grenzen heen, waardoor ondernemers als het ware snel kunnen bewegen en dingen kunnen breken.

Maar er is ook geen gebrek aan concurrentie. Het laatste voorbeeld komt uit CoinDesk’s Ian Allison, die donderdag meldde dat Tron, de drie jaar oude blokketen onder leiding van Justin Sun (de cryptostafmedewerker die $4,5 miljoen betaalde voor een maaltijd met Warren Buffett), een strategische alliantie is aangegaan met bewaringsspecialist bitGo om gewikkelde Crypto Bull (WBTC) penningen aan te passen.

Wrapped bitcoin is een gefrankeerde versie van de grootste cryptocurrency, opnieuw geformatteerd zodat het gemakkelijk kan bewegen op een niet-Bitcoin-blokketen. Het is populair geworden onder de gebruikers van de Ethereum-blokketen, mede omdat handelaren de penningen kunnen deponeren in verschillende gedecentraliseerde financiële of „DeFi“-toepassingen om sappige rentevoeten te ontvangen. Bitcoin betaalt geen rente of dividend, een feit dat soms een vergelijking trekt met een „huisdierrots“. Dus DeFi is een van de belangrijkste plaatsen waar houders van bitcoin naartoe kunnen gaan om geld te verdienen aan hun holdings, afgezien van de gebruikelijke speculatieve prijswinsten.

Zoals onlangs gedocumenteerd door CoinDesk’s Will Foxley en Zack Voell, zijn er nu meer dan 1,1 miljard dollar aan bitcoin, inclusief WBTC. Enkel Donderdag, sloeg het cryptocurrencyfonds Drie Pijlen zowat 2.316 WBTC-munten, de grootste-ooit enige uitgifte, voor gebruik op de Etherische blokketen, gemelde Voell. Later op de dag twitterde Sam Bankman-Fried, CEO van het crypto-fonds Alameda, een Ethererum blockchain gegevensaftasting die suggereert dat een nieuwe transactie had plaatsgevonden om dat record te breken.

De explosie van de afgelopen maanden in DeFi, met het debuut van geautomatiseerde handelsplatformen als Uniswap en copycat SushiSwap, heeft het Ethererum-netwerk verstopt met congestie, waardoor de tarieven van de transactiekosten omhoog gaan en rivaliserende blokkades worden opgewekt om concurrerende locaties voor de ontwikkeling van nieuwe toepassingen aan te bieden.

Nu wil Tron blijkbaar een stuk van de bloeiende DeFi-business. „Onze nieuwe strategische alliantie met Tron creëert nog meer mogelijkheden voor gebruikers om uit te breiden naar andere ketens en hun BTC te symboliseren,“ zei BitGo CEO Mike Belshe in een verklaring. Dat betekent „het handelen tegen een lagere kostprijs en een snellere snelheid.“

Er is zoveel meer ontwikkeling en activiteit op Ethereum dat de handelaars van DeFi waarschijnlijk niet massaal naar Tron zullen gaan. Maar het is goed voor de industrie dat ze de optie hebben.

Inhaltsverzeichnis

Bitcoin horloge

De 5% winst van Bitcoin op donderdag bevestigde de grootste eendagspercentagewinst sinds 27 juli.

Terwijl het herstel van de wekelijkse dieptepunten in de buurt van $10.200 indrukwekkend is, blijft de onmiddellijke vooringenomenheid neutraal. Dat komt omdat de cryptocurrency de drie weken durende handelsrange van $10.000 tot $11.000 nog niet heeft overtreden.

Een grote beweging zou snel kunnen gebeuren, aangezien de één maand durende impliciete volatiliteit is afgenomen tot 44%, het laagste niveau in bijna twee jaar, volgens gegevensbron Skew. In het verleden heeft een impliciete volatiliteit van 50% of minder consequent de weg vrijgemaakt voor gewelddadige prijsacties.

De meter sluit nu af op het recorddieptepunt van 35%, net voor de grote crash van $6.000 tot $4.500 in de tweede helft van november 2018.

– Omkar Godbole

Token Watch

Ether (ETH): Handelaren zouden de optiemarkt kunnen gebruiken om de prijsrisico’s van ether in de DeFi-liquiditeitspools af te dekken.

Bitcoin (BTC): De openstaande rente van opties bereikt een recordhoogte van $2.1B met een nominale waarde van $1B die op vrijdag afloopt, wat kan leiden tot volatiliteit.

Wrapped Bitcoin (WBTC): Three Arrows Capital mints 2.316 van de Ethereum-ready tokens, de grootste uitgifte.

Lawine (AVAX): Munten in het smartcontract platform (en Ethereum concurrent) schieten tot $4 per stuk, wat een snelle papierwinst oplevert voor investeerders die slechts twee maanden geleden kochten voor 85 cent per stuk in een $42M fundraise, zegt Messari.

Uniswap (UNI): De gebruikers eisen 78% van bestaande UNI-levering in eerste week, hoewel Glassnode Insights op-ed beweert dat de overgang naar een op penning-gebaseerd bestuur via het UNI-muntstuk ver achterblijft bij echte decentralisatie.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.